SCHÜCO MŰANYAG ABLAK

A Schüco ablakok garantálják a funkcionalitást, a könnyű használatot, az egyedi kialakítást és a kiemelkedő minőséget. A Schüco 12 000 alkalmazottjával több mint 80 országban van jelen, és 4750 partnervállalattal működik együtt. A gyártó Európa egyik legerőteljesebb ablakrendszerében kínál ablakokat.

Nagyon jó hőszigetelő tulajdonságainak köszönhetően a Schüco Living teljes hőkomfortot garantál. Még a legkeményebb télen is az ablakkeretek belső hőmérséklete csak kissé a szobahőmérséklet alatt van. Az EPDM tömítések biztosítják, hogy az ablakok teljes élettartamuk alatt légmentesen záródjanak. A Schüco Living ötvözi a funkcionalitást az időtlen dizájnnal. A különböző formák és színek harmonikus kombinációja minden háznak egyedi stílust ad.

SCHÜCO műanyag ablak kínálat

SCHÜCO CORONA CT70 ABLAK

5 légkamrás műanyag ablak

A SCHÜCO CT 70 műanyag ablak család ideális választás minden 5 légkamrás műanyag ablak vásárlásán gondolkodó ügyfélnek. A CORONA CT70 műanyag nyílászáró kiváló hő és hangszigeteléséért az optimálisan megtervezett profil gondoskodik, ami valódi EPDM gumi tömítéssel van ellátva mind a nyílászáró szárnyában és a tokban is egyaránt. Ez a kiváló minőségű műanyag ablak elérhető akár alumínium borításos változatban is.

SCHÜCO LIVING SI82 AS ABLAK 

7 légkamrás műanyag ablak

Kiemelkedő hőszigetelési tulajdonságai révén a SCHÜCO LIVING 82 AS energiatakarékos ablakok rendkívüli komfortérzetet biztosítanak, mert a profilok belsőoldali hőmérséklete a legzordabb téli időjárás esetén sem lesz érezhetően hidegebb, mint a helyiség belső hőmérséklete. Így a huzathatás és a kondenzvíz megjelenése tartósan és hatékonyan elkerülhető. Különös figyelmet érdemel a biztonság: az acél merevítéses technológia kiváló statikai jellemzőkkel rendelkezik. A kiemelkedő hőszigetelési tulajdonságok ellenére a profilok elegánsak és karcsúak maradnak, sok fényt és világosságot engednek be.

SCHÜCO LIVING SI82 MD ABLAK

7 légkamrás műanyag ablak

A SCHÜCO LIVING SI82 MD, a 7 légkamrás műanyag ablakok egyik legjobbja. Ideális választás minden ház és lakás fokozott hővédelemi műanyag nyílászárójának. A magas műszaki tartalom mellett a lágy vonal vezetés és a lekerekített formák jellemzik. Egyedi megoldás a középtömítésben, hogy a középső tömítőkör nem valódi profilból, hanem az extra minőségű, a tömítő gumival megegyező EPDM tömítéssel lett létrehozva. Ennek a legnagyobb jelentősége az, hogy a valódi vízgátas profilokkal szemben itt lehetőség van arra, hogy bejárati ajtót, vagy toló-bukó erkélyajtót lehessen belőle készíteni.

SCHÜCO ALUINSIDE SI82+ ABLAK 

7 légkamrás műanyag ablak

Szabadalmaztatott egyedi megoldás a hőhídmentes műanyag nyílászáró rendszerek terén. A SCHÜCO által szabadalmaztatott megoldás az alumínium merevítő lemezek alkalmazása. A Speciálisan kialakított légkamrákban a az alumínium merevítő borda a legmagasabb teherbírást biztosítja a műanyga ablaknak, a lehető legkisebb hőveszteség mellett. A tökéletes szigetelést a nyílászáró középső légkamrájában opcionálisan elhelyezhető thermo modullal még tökéletesebb szintre emleték.

A speciális kialakításnak és a hőszigetelő Thermo modulnak köszönhetően messze meghaladja a passzívházaknál előírt nagy szigorú követelmény szintet. Ahogy az összes LIVING 82-es rendszer, úgy az ALUINSIDE is EPDM vízgáttal lett ellátva így a bejárati ajtók esetében sem kell kompromisszumot kötnie.

JELENLEG NEM RENDELHETŐ!

SCHÜCO S 150 toló erkélyajtó

toló erkélyajtó

A BERG S 150, a SCHÜCO legjobb ár érték arányú toló erkélyajtó rendszere. Ideális nagy terasz/nappali térelválasztására nag méreteben is, mivel ennek a toló erkélyajtónak  a maximális gyártási méretefehér színben 45002600 mm, míg színes (faerezetes fóliás) kivitelben 4500x2300mm-ig lehetséges.

Nem titkoltan, a gyártó a toló-bukó erkélajtó kiváltásra hozta létre ezt a remek erkélyajtó rendszert. Nincs többé hibászárás, a gyerekeknek is egszerű a használata.