HEVESTHERM műanyag ablak

HEVESTHERM MŰANYAG ABLAK

A Hevestherm piac vezető műanyag nyílászáró gyártó, 15 éve van jelen a műanyag nyílászáró gyártásban Magyarországon. A Hevestherm ablakokat a minőség és a precizitás jellemzi. Műanyag nyílászáróik Aluplast és Salamander műanyag ablak rendszerekre épül, amit sajátos fantázia nevekkel illetnek ezzel is erősítve a saját brandet. A minőségi műanyag ablak profilhoz a megfelelő magas minőségű vasalat is szükséges, így minden a gyártó által készített nyílászárónk a piac vezető osztrák MACO ablak vasalatokkal kerülnek legyártásra. A cég kiemelkedően sokat ad a minőségre és a gyártási határidők betartására. 2011 Január végétől minden Hevestherm műanyag nyílászáró egy végső minőség ellenőrzésen megy keresztül ami után megkapja az ellenőrzött magyar termék logót. Természetesen cégünk is büszke, hogy egy ilyen neves gyártóval dolgozhat együtt, és hogy megkaptuk a Hevestherm Hivatalos Partner minősítést is.

Műanyag ablak HEVESTHEM minősítési rendszer szerint készítve

A HEVESTHERM műanyag ablakok egyedül álló védelmi index szerint kerülnek besorolásra, az ideális hővédelmi, hanggátlási, és biztonsági osztályok alapján.

A HVI, avagy a Hevestherm Védelmi Index rendszer remek megoldást kínál minden tudatos ember számára! A rendszer megalkotásakor ugyanis a cél az volt, hogy a fent említett három védelmi területen megállja a helyét, tehát költséghatékonyan biztosítsa otthona hatékony zaj-, hő- és betörésvédelmét.

HŐVÉDELEM

A „köztudat” úgy tartja, a jó műanyag ablak sok kamrás profilból készül, robusztus nagy tokvastagsággal rendelkezik. Az igazság az, hogy az ész nélküli kamraszám és méret növelés nem feltétlenül javítja a műanyag nyílászáró minőségét, hőszigetelő képességet, sőt…, ugyanez elmondható a tok vastagságról is. Ha a nyílászárót hővédelmi szempontból akarjuk vizsgálni, mindig a komplett szerkezet hőszigetelő képességére vonatkozó adatokat kérjünk, hiszen Ön nem üveget és nem ablakprofilt akar vásárolni, azt követően használni, hanem ablakot.

A szerkezet teljes hőszigetelése tehát a profil és a választott üveg összessége alapján tevődik össze, viszont fontos tudni, hogy az ablak teljes szerkezeti együtt hatója az adott méret függvényében változik. Vagyis minél kisebb az ablak ez az érték növekedik, tehát romlik a nyílászáró hőszigetelő képessége.

ZAJVÉDELEM

Ez az a tulajdonság, melyre a legkevesebb figyelmet szokás fordítani a nyílászáró kiválasztásánál.

Figyelembe véve, hogy egy korszerű műanyag ablak légmentes zárást biztosít, a hangszigetelő képessége azonos üvegszerkezet esetén is jelentősen jobb, mint egy régi típusú szerkezet esetén, ez érthető. Viszont ha az Ön környezetében, az átlagosnál nagyobb zajforrások vannak érdemes erre a jellemzőre is figyelmet fordítani.

Meg kell jegyezni, hogy a zajvédelem egy nehezen mérhető technikai paraméter. Az emberek érzékszervei jelentősen eltérnek.

Ez tapasztalatok alapján igen szubjektívvé teszi az emberi hallószerv általi érzékelést, „mérést”. Fentieken túl fontos megemlítenünk azt is, hogy egy épület zajvédelmét nem csak annak nyílászárói határozzák meg, hanem a fal és annak szigetelésének kialakítása is.

BETÖRÉSVÉDELEM

Amikor betörés-védelemről beszélünk, el kell mondanunk, hogy a műanyag nyílászárók védelmére alkalmazott rendszerek, az illetéktelen behatolás lehetőségét nem tudják teljesen kizárni, annak kockázatát azonban jelentősen csökkenthetik.

A bennük rejlő lehetőségek maximális kiaknázásához szükséges az ablakok megfelelő beépítése, használata. Alkalmazásukat jelentősen fokozza egyéb biztonságtechnikai berendezések (pl.: riasztók) feltolásgátlóval ellátott redőnyök, mivel ezen rendszerek használatával a behatolás jóval hosszabb időt vesz igénybe, nagyobb zajjal jár. Az esetek többségében már ez is elég a behatolás meghiúsítására.

Meg kell jegyezni, hogy a zajvédelem egy nehezen mérhető technikai paraméter. Az emberek érzékszervei jelentősen eltérnek.

Ez tapasztalatok alapján igen szubjektívvé teszi az emberi hallószerv általi érzékelést, „mérést”. Fentieken túl fontos megemlítenünk azt is, hogy egy épület zajvédelmét nem csak annak nyílászárói határozzák meg, hanem a fal és annak szigetelésének kialakítása is.

A WINTEX BAU KFT IMMÁR TÖBB MINT 10 ÉVE DOLGOZIK EGYÜTT A HEVSTHERMMEL, ÉS EBBŐL TÖBB MINT 8 ÉVE A HIVATALOS PARTNERE BUDAPESTEN.

A HEVESTHERM MŰAnyag ablakOK – AKTUÁLIS MODELLEK

A következőekben felsorolásra kerülő műanyag ablakok 2018 március 1-e életbe lépő, megújult kínálatban szerepelnek továbbra is.

HEVESTHERM OPTIMA 76 ABLAK

5 légkamrás műanyag ablak

Kiváló hőszigetelés jellemzi ezt az 5 légkamrás profilból készült műanyag nyílászárónkat. Választható színekkel és akár háromrétegű üvegezéssel szolgálja ki a széles körű megrendelői igényeket. Az egyedül álló 76 mm vastag tok mindössze 5 légkamrára van felosztva ezzel a piac legvastagabb 5 légkamrás ablaka, a relatíve nagy légkamráknak köszönhetően kiváló hőszigetelő értékkel bír, amit gyári mérések is alátámasztanak. A szárny vonal vezetése ívelt vonalú, vízvetős szerkezetű. A HEVESTHERM ezen új műanyag nyílászárója az OPTIMA 76 fantázia néven került forgalomba, de az alapanyaga a kiváló minőségű SALAMANDER STREAMLINE 76 műanyag ablak profil.

HEVESTHERM NEW BALANCE 85 ABLAK

6 légkamrás műanyag ablak

A HEVESTHERM BALANCE 85 a kertvárosi házak ideális nyílászárója. A fokozott hőszigetelésért a masszív 85mm-es tok és szárnyvastagság felel. Az elérhető legjobb hőszigetelési érték Uw=0,79W/m2K

HEVESTHERM DELUXE A85 ABLAK

6 légkamrás műanyag ablak

A HEVESTHERM prémium műanyag ablaka az elit kategóriában. 85mm tok és szárnyvastagság, kiegészítve a VALÓDI vízgátas középtömítéssel, olyan magas hő és szélnyomás elleni védelmet biztosít, hogy ideális megoldást nyújt a passzívházakba történő ablakbeépítéshez is. A teljes szerkezeti együttható Uw=0,74W/m2K 

HEVESTHERM SMART-SLIDE TOLÓAJTÓ

Toló erkélyajtó

A HEVESTHERM SMART SLIDE tolóerkélyajtói, ideális választás a nyitható nagy üvegfelületek létrehozására a költséghatékonyság megtartása mellett. Nagy előnye, hogy a nehezen kezelhető toló-bukó erkélyajtók árában, az emelő toló erkélyajtók prémium funkciót kapjuk. Az elérhető legjobb hőszigetelési érték Uw=0,9W/m2K

A HEVESTHERM MŰAnyag ajtók – AKTUÁLIS MODELLEK

A következőekben felsorolásra kerülő műanyag ablakok 2018 március 1-e életbe lépő, megújult kínálatban szerepelnek továbbra is.

HEVESTHERM OPTIMA 76 AJTÓ

Műanyag bejárati ajtó

Modern formavilág, esztétikus design, letisztult stílus és a legkorszerűbb műszaki tartalom jellemzi a kiváló hang, illetve hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkező Optima 76 bejárati ajtóinkat. Bármely egyedi igénynek teret adó széles választékban, RENOLIT FÓLIÁS, illetve külső oldali alumínium borítás esetén minden  RAL színben rendelhető.

HEVESTHERM NEW BALANCE 85 AJTÓ

műanyag bejárati ajtó

A HEVESTHERM bejárati ajtóknál nem kell választania a dizájn, minőség és praktikum közül. Bejárati ajtóink gyártása során a nyílászáróinkra jellemző pozitív tulajdonságok mellett nagy hangsúlyt fektetünk a biztonságra. Egy és kétszárnyú kivitelben, széles szín – és panelválasztékkal minden ízlésvilág számára teljes szabadságot garantálnak.

HEVESTHERM műanyag ablakok – KIFUTOTT MODELLEK

A következőekben felsorolásra kerülő műanyag ablakok 2018 március 1-e életbe lépő, megújult kínálatból kikerültek, a gyártó továbbiakban csak terméktámogatást biztosít azon kedves ügyfeleknek, akik ezen műanyag nyílászáróval rendelkeznek.

HEVESTHERM STANDARD 70

HEVESTHERM STANDARD 70

ALUPLAST IDEAL 4000

 

Azoknak akik nem akarnak kompromisszumot kötni az olcsó ár vagy a jó minőség között. STANDARD 70 műanyag nyílászárónk egyben jó minőségével és alacsony árfekvésével biztosítja önnek otthona komfortját. Ezen termékünk HEVESTHERM STANDARD 70 fantázia néven ismeretes és ALUPLAST IDEAL 4000 profilból készül. Főbb jellemzője a 70 mm-es beépítési mélység 5 légkamrás kivitelben széltömítéses változatban.

HEVESTHERM PREMIUM 70

HEVESTHERM PREMIUM 70

ALUPLAST IDEAL 5000

 

Ezt a műanyag ablakunkat azoknak ajánljuk akik szeretik a keskeny karcsú vonalakat, de a fokozott hő védelemből nem akarnak engedni. A HEVESTHERM PRÉMIUM 70 fantázia nevű műanyag ablakaink ezért, egy magas vízgáttal és egy harmadik tömítő körrel is el van látva, így a két belső gumitömítés egy száraz kamrát hoz létre ami a vasalat élettartamát növeli, mind amellett hogy javítja a hang és légzárást is egyaránt. Ez a műanyag nyílászáró ALUPLAST IDEAL 5000 5 légkamrás 70 mm-es profilból készül ideális minden ház és lakás nyílászárójának.