Műanyag ablak értékesítés 2006 óta

Fő profilunk:

ajtók, ablakok, bejárati ajtók, beltéri ajtók, párkányok, redőnyök, árnyékolástechnikai és egyéb kiegészítők forgalmazása, beépítése, szervizelése.

CÉGÜNK 2006 ÓTA FORGALMAZ ÉS ÉPÍT BE MŰANYAG ABLAKOT, ERKÉLYAJTÓKAT ÉS MŰANYAG BEJÁRATI AJTÓKAT. FŐ MŰKÖDÉSI TERÜLETÜNK BUDAPEST ÉS PEST MEGYE.

Műanyag ablak forgalmazás, Márka képviselet

2010 óta a Hevestherm hivatalos márka képviselete vagyunk teljes aluplast és salamander műanyag ablakrendszer kínálattal, illetve 2014 óta a BERG SYSTEM Kft képviselete ként is megjelentünk a magyar műanyag ablak piacon a gyár SCHÜCO műanyag nyílászáróival. E mellet felvettünk olyan további nyílászáró rendszereket amikkel le tudjuk fedni a kínálatunkat úgy, hogy mindenki megtalálja a számára legideálisabb ablakot.

Műanyag ablak kínálatunkban kizárólag közép és felső kategóriás nyílászárókat talál, a legszínvonalasabb hazai ablakgyártók kínálatából.

Prémium nyílászáróink közül az alumínium borításos műanyag ablakokat érdemes kiemelni, ami nagyon exkluzív megjelenést biztosít minden minimal stílusú épületen.

Azoknak sem kell máshova mennie akik fa ablakokat szeretnének vásárolni, hiszen borovi fenyőből készült faablak kínálatunkban mind a 68 mm-es fa ablak 2 rétegű üveggel, mind a 88 mm-es 3 rétegű üvegezéssel készült fa ablak megtalálható. A fa ablakaink rendelhetőek natúr és felületkezelt kivitelben egyaránt.

Így elérhetőek az Amerikai toló és emelő ablakok valamint a HÖRMANN acél bejárati ajtók és a FULL Kft által gyártott CPL beltéri ajtók is egyaránt.

 

  • Mert a mögöttünk álló ablak gyártó cégek mind több mint 10 éve gyártanak műanyag ablakokat
  • Mert munkatársaink több éves ablak gyártói és beépítői gyakorlattal rendelkeznek
  • Mert magyar termékeket adunk el, így a garanciális problémákat gyorsan és rugalmasan tudjuk kezelni országos lefedettséggel.
  • Mert 2 év teljes körű garanciát vállalunk minden általunk forgalmazott műanyag ablakra és az általunk elvégzett munkára is. De további 3 éves gyártói szavatosság vonatkozik a műanyag ablakokra is.
  • Mert HEVESTHERM műanyag ablakaink mind KIVETEMICE, ISO és ellenőrzött magyar termék minősítéssel rendelkeznek
  • A BERG SYSTEM gyártású ablakaink egyedül álló TÜV tanúsítvánnyal is rendelkeznek.
  • Mert nem akarunk a legolcsóbbak lenni, cserébe Ön nyugodtan dőlhet hátra és élvezheti új műanyag nyílászáróját mert minőségi terméket vásárolt és szakképzet gárda végezte műanyag ablak beépítését

 

CPL Beltéri ajtók forgalmazása

Műanyag ablak kínálatunk mellé fontosnak tartottuk, hogy egy helyen tudja minden ügyfelünk megvásárolni a beltéri nyílászáróit is, és alternatívát is szerettünk volna a bejárati ajtókhoz nyújtani. Így kínálatunkban megtalálhatóak a hazai beltéri ajtó gyártás piacvezető gyártójának a FULL Kft-nek a teljes CPL beltéri ajtó kínálat is. CPL beltéri ajtóink elérhetőek tömör és üveges változatban is. De akár speciális technikai (füst, hanggátló kivitelben, vagy akár sugárvédelmi (röntgen) kivitelben) beltéri ajtókat is rendelhet. Nem lenne a kínálat teljes ha a hagyományos nyíló beltéri ajtók mellett nem lehetne toló beltéri ajtókat, 2 tagú harmónika és lengő szárnyas beltéri ajtókat is választani. A CPL beltéri ajtóink közel 30 különböző színben választhatóak, és akár egyedi méretben is rendelhetőek.

 

HÖRMANN acél biztonsági ajtók

A műanyag bejárati ajtókat sokan szeretnék biztonságosabb megoldással kiváltani, erre a német HÖRMANN acél biztonsági ajtók nyújtanak remek alternatívát. HÖRMANN acél ajtóink két fő csoportra oszthatóak, az akciós kivitelre és az egyedi árazású kivitelekre. Utóbbiakat lényegesen nagyobb szín és minta választékkal lehet rendelni. További extra ként rendelhetőek egyedi Bluetooth vagy ujjlenyomat olvasóval rendelkező zárszerkezettel is.

Acél biztonsági ajtóink legfőbb jellemzője a letisztult minimalista megjelenés, aminek köszönhetően minden modern lakás és ház éke lehet a bejárati ajtó.

A Hörmann Therm65 és hermo 46 acél ajtók széles motívum választékkal vásárolhatóak meg. Alapáron tartozékuk a több pontos reteszelés és a kiváló hő és hangszigetelés is. Természetesen minden HÖRMANN acél bejárati ajtónk stabil hőhídmentes és időt álló alumínium küszöbbel készülnek.

 

Redőnyök és szúnyoghálók gyártása és forgalmazása

Amikor műanyag ablakot vásárolunk lényegében minden esetben szót kell ejteni a redőnyökről is. Akkor is fontos beszélni róluk, ha az aktuális ablakcsere alkalmával nem lesznek felszerelve redőnyök, hiszen az utólagos redőnyözéskor érhetik az embert kellemetlen meglepetések amikor azzal szembesül, hogy nem vagy csak barkács módszerekkel lehet a redőnyt felszerelni. Ezt elkerülendő érdemes már az új műanyag ablak vásárlásakor ezt figyelembe venni.

A jól megválasztott redőny védi otthonát az időjárástól, a kíváncsi szemektől, és már a műanyag redőny esetében is energiát takaríthatunk meg a megfelelően megválasztott műanyag ablak alkalmazása mellett.

A redőnyök és szúnyoghálók manapság már szinte minden ablak kereskedésben megtalálhatóak, ahogy nálunk is. Viszont cégünk esetében már fehér színben SAJÁT gyártású redőnyök kerülnek a megrendelőhöz, ez nem csak egyszerűbb és pontosabb munkát biztosít, de kedvezőbb árat is.

Redőny kínálatunkban a műanyag redőnyöktől kezdve a motoros vezérlésű alumínium redőnyökig minden kivitelt megtalálható.

 

Ablakpárkány és beépítési segédanyag nagykereskedelem

Cégünk fő profilja a műanyag ablakok forgalmazása, de ahogy a redőny úgy a párkány még inkább az ablakok szerves részét képezi. Így az évek alatt kiépítettük saját nagykereskedelmi hálózatunkat, amibe folyamatosan raktáron tartunk projekt mennyiségben is egyszerre rendelhető fehér műanyag párkányokat minden elérhető méretben, kis mennyiségben színes műanyag párkányokat.

Alumínium párkányainkat saját élhajlító gépeink segítségével akár egyedi hajlítással is rendelheti. Alumínium párkányainkat nem csak fehér de egyedi RAL színben is kérheti, igaz ebben az esetben a végzárók tekintetében kompromisszumokkal kell számolni.