A BERG SYSTEM KFT , egy feltörekvő, dinamikusan fejlődő műanyag nyílászáró gyár Magyarországon. A cég első sorban a minőségi nyílászárók gyártására szakosodott. Hit vallásuk, a gyártósorról nem egy ablaknak kell lejönni, hanem egy olyan terméknek amit szívvel-lélekkel készítettek. A gyártás alapelvének elsődleges szempontja a MINŐSÉG.

Ennek köszönhetően nem is jöhetett más műanyag ablak profil szóba a gyártáshoz mint, az európai alumínium portál rendszerek legnagyobb gyártójának műanyag nyílászáró profilja, a SCHÜCO. A vasalat természetesen a német precizításra adó, és mára méltán közismerté vált ROTO biztosítja.

Ennek tudatában nem is volt kérdéses számunkra az ablak gyártóval kötött partneriség, hiszen a piaci szemléletünk nem csak hasonló, de azonos elven van. Így ha Berg System által gyártott SCHÜCO műanyag ablakot szeretne vásárolni, akkor jó helyen jár.

BERG SYSTEM műanyag ablak kínálat

BERG CLASSIC CT70

A SCHÜCO CT 70 műanyag ablak család ideális választás minden 5 légkamrás műanyag ablak vásárlásán gondolkodó ügyfélnek. A Berg CLASSIC CT70 műanyag nyílászáró kiváló hő és hangszigeteléséért az optimálisan megtervezett profil gondoskodik, ami valódi EPDM gumi tömítéssel van ellátva mind a nyílászáró szárnyában és a tokban is egyaránt. Ez a kiváló minőségű műanyag ablak a Berg System gyáregységéből kétféle kivitelben rendelhető egyenes ablak szárnnyal vagy íves vízvetős szárny kialakítással is egyaránt. Mind két változat elérhető akár alumínium borításos változatban is.

BERG CLASSIC+ CT70

A BERG CLASSIC+ CT 70 ablakrendszer, 5 légkamrás tok -és ablakszárny kialakítással, 70 mm-es beépítési mélységgel kiváló hőszigetelési képességekkel rendelkezik. Alkalmas új épületek, családi házak, panel épületek nyílászáró cseréjéhez. Beépítésével nem csak az energiafogyasztást lehet jelentősen csökkenteni, amellyel költségmegtakarítást érünk el, hanem egyúttal a környezetvédelmi szempontokat is figyelembe vesszük. A BERG CLASSIC + CT 70 műszaki paramétereivel a jövő energetikai követelményeinek is megfelel. A szárny vastagság 79 mm, ezzel már a 3 rétegű üvegezésekhez is ideálissá válik.

BERG COMFORT SI82 AS

Kiemelkedő hőszigetelési tulajdonságai révén a BERG Comfort 82 energiatakarékos ablakok rendkívüli komfortérzetet biztosítanak, mert a profilok belsőoldali hőmérséklete a legzordabb téli időjárás esetén sem lesz érezhetően hidegebb, mint a helyiség belső hőmérséklete. Így a huzathatás és a kondenzvíz megjelenése tartósan és hatékonyan elkerülhető. Különös figyelmet érdemel a biztonság: az acél merevítéses technológia kiváló statikai jellemzőkkel rendelkezik. A kiemelkedő hőszigetelési tulajdonságok ellenére a profilok elegánsak és karcsúak maradnak, sok fényt és világosságot engednek be. A minőségre se lesz panasz, hiszen az ablak ebben az esetben az új 2016 év végén bemutatásra került SCHÜCO LIVING SI82 AS profilból készül.

BERG TREND SI82 MD

A BERG TREND  SI82 MD, a 7 légkamrás műanyag ablakok egyik legjobbja. Ideális választás minden ház és lakás fokozott hővédelemi műanyag nyílászárójának. A magas műszaki tartalom mellett a lágy vonal vezetés és a lekerekített formák jellemzik. Egyedi megoldás a középtömítésben, hogy a középső tömítőkör nem valódi profilból, hanem az extra minőségű, a tömítő gumival megegyező  EPDM tömítéssel lett létrehozva. Ennek a legnagyobb jelentősége az, hogy a valódi vízgátas profilokkal szemben itt lehetőség van arra, hogy bejárati ajtót, vagy toló-bukó erkélyajtót lehessen belőle készíteni. A minőségért itt is a SCHÜCO LIVING profil fele.

BERG PASSIVE SI82+

Szabadalmaztatott egyedi megoldás a hőhídmentes műanyag nyílászáró rendszerek terén. A SCHÜCO által szabadalmaztatott megoldás az alumínium merevítő lemezek alkalmazása. A Speciálisan kialakított légkamrákban a az alumínium merevítő borda a legmagasabb teherbírást biztosítja a műanyga ablaknak, a lehető legkisebb hőveszteség mellett. A tökéletes szigetelést a nyílászáró középső légkamrájában opcionálisan elhelyezhető thermo modullal még tökéletesebb szintre emleték.

A speciális kialakításnak és a hőszigetelő Thermo modulnak köszönhetően messze meghaladja a passzívházaknál előírt nagy szigorú követelmény szintet. Ahogy a BERG TREND SI82 úgy a PASSIVE 82+ is EPDM vízgáttal lett ellátva így a bejárati ajtók esetében sem kell kompromisszumot kötnie.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..