ROTO NX – Minden SCHÜCO műanyag ablakunk a ROTO 2018-as legújabb zárszerkezetével készül

Magyarországon először Berg System gyártású SCHÜCO műanyag ablakainkban debütál

A ROTO NX vasalat néhány hete debütált a nürnbergi építőipari szakkiállításon! Ez még nyilván nem lenne önmagába véve nagy hír, viszont örömmel értesítjük a kedves Ügyfeleket, hogy cégünk SCHÜCO műanyag ablak gyártója a BERG SYSTEM Kft lesz az első Magyarországon, aki bevezetheti vasalat beszállítónk új termékcsaládját -a ROTO NX rendszerét!

2018. június 20-22-től leadott rendelésnél már az új vasalattal lesznek visszaigazolva a rendelések és ezt követően szerelve ablakaink.

 

Roto NX:
A biztos befektetés

A Roto NX bukó-nyíló vasalatrendszer a klasszikus Roto NT alapjaira épül. Ami jó volt, az is marad: rendkívül sokoldalú alkalmazhatóság, a Roto SIL Nano felületvédelem, egyedi biztonsági követelményekhez való hozzáigazítás lehetősége és a 10 évet meghaladó működési garancia. Amit javítani kellett, azt a gazdaságosság, a biztonság, a komfort és a dizájn szempontjaira tekintettel továbbfejlesztettük. Roto NX: Mindig a megfelelő döntés. Ma és a jövőben is.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..