Műanyag ablak kínálat HEVESTHERM 2018

Kivezetésre kerülő műanyag ablakok

A HEVESTHERM 2018 -as kínálata ahogy azt év végén már előre jelezte a gyár számunkra, elérkezettnek találta a termékkínálat megújítását. Ahogy azt a műanyag ablakok energetikai követelménye 2018-tól című bejegyzésben is olvasható, jelentősen megemelték az újépítésű családi és társasházak, valamint a  pályázaton államilag támogatott projektek esetében is a műanyag nyílászárókra vonatkozó hőszigetelési értékeket, vagyis az Uw értéket. Ebből adódóan korszerűsítési lépések történtek a műanyag ablak kínálatban, és a manapság már nem túl korszerű 70mm-es 5 légkamrás rendszerek kivezetésre kerülnek 2018. március egytől.

Sajnálatos módon, a Hevesthermtől kapott információink alapján a Salamander megszünteti a 92-es profilrendszer gyártását, így ezen okból valamint a jobb kiegészítő profil támogatás miatt a Hevestherm Elite S92 kikerül a kínálatból, helyette a Hevestherm Deluxe A85 veszi át a zászlóshajó szerepét.    

Ezek az alábbi Hevestherm műanyag nyílászáró rendszerek nem elérhetőek továbbiakban:

Ezeket a műanyag ablakokat 2018. március egytől a gyár megszünteti, rendelést 2018. április végéig lehet még leadni. Természetesen a termék támogatás továbbra is biztosított marad a garanciális idejük végéig azoknak, akik ezen műanyag ablakok valamelyikét vásárolták.

HEVESTHERM 2018 megemelkedik a műszaki tartalom

A megmaradt rendszerek viszont minden esetben kaptak valamilyen pluszt, így az amúgy is kíváló minőséget és ár/érték arányt a gyár tovább javította. Az eddigi bejárati ajtó díszpanel kínálat ami a RURIK díszpaneleket tartalmazta, kiegészült az SLINE díszpanel gyár kínálatával.

Az új műanyag ablak kínálatban szereplő nyílászárók és az őket érintő változások 2018-tól:

  • HEVESTHERM OPTIMA 76 (salamander streamline 76), mostantól egyedül álló módon külső oldali alumínium borítással is rendelhetővé vált HEVESTHERM OPTIMA 76K néven, alap üvegezése változatlanul a 2 rétegű 24mm-es üvegezés, de rendelhető 40 mm-es 3 rétegű üveggel is
  • HEVESTHERM NEW BALANCE 85 (Aluplast ideal 7000), mostantól alapüvegezése lett a 48 mm-es 3 rétegű üveg alumínium távtartóval (Ug=0,5W/m2K). Ugyan csak megkapta a saját alumínium borítását ez a műanyag ablak típus is, érdeklődni HEVESTHERM NEW BALANCE 85K néven lehet. Viszont nem rendelhető a továbbiakban 24 mm-es kétrétegű üveggel.
  • HEVESTHERM DELUX A85 (Aluplast ideal 8000), mostantól, az Elite S92 kivezetésével átvette a gyár legmagasabb osztályba tartozó nyílászáró rendszerének szerepét. Változatlanul elérhető külső alumínium borítással ahogy eddig is HEVESTHERM DELUX A85K néven, és megkapta a 48mm-es eddigi üvegezés a THERMIX melegperemet természetesen alapáron számolva.

 

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..