ALUMÍNIUM REDŐNY

ALUMÍNIUM REDŐNY

alumínium redőny

Az alumínium redőny, a műanyag redőnyökkel szemben több ponton is túl mutatnak. Teljesen alumíniumból készülnek. A redőny palást vagy más néven redőny lécek Purhabbal vannak kitöltve, így növelik a nyílászáró szigetelését. Rengeteg színben érhetőek el illetve igény szerint akár a műanyag nyílászárókkal megegyező Renolit fóliával is elláthatóak. Nagy előnyük a motorizálás lehetősége. Motoros redőnyt csak teljesen alumínium redőnyből lehet rendelni. Az alumínium redőny záróléce gumi féderes így tökéletesen rá zár a párkányra (nincs fényrés) Tulajdonképpen nem kopik el sosem csak a redőny gurtnit kell cserélni néhány évente. Idő és érték álló kivitel.

AZ ALUMÍINIUM REDŐNY TÍPUSAI

Alumínium redőnyből az alábbi redőny fajták készülhetnek:

  • Külső tokos alumínium redőny
  • Külső tokos alumínium redőny beépített szúnyoghálóval ( kombi redőny)
  • Vakolható tokos alumínium redőny
  • Vakolható tokos alumínium redőny beépített szúnyoghálóval( kombi redőny)
  • Belsőtokos alumínium redőny, ezt hívják belső tokos műanyag redőnynek is
  • Belsőtokos alumínium redőny beépített szúnyoghálóval ( kombi redőny)
  • Motoros mozgatás minden, az előbb felsorolt kivitel esetében

Az alumínium redőnyök választható színei

Az alumínium redőnyök esetében az alap színek a fehér és a csoki barna. Itt már természetesen a színes megoldások is megfelelőek, a választható színek között a RAL skála szerinti színe, és a műanyag ablakokhoz hasonló faerezetes fóliázás is elérhető. 

 

Az alumínium redőny motorizálása

Az alumínium redőnyöket nem csak, hogy szabad de javasolt is motorizálni. A motoros mozgatás végezheti fali kapcsoló, távadó, vagy az újabban egyre divatosabb okosház vezérlés is. A motor teljesítményét az alumínium redőny palást súlya alapján határozzuk meg.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..